nieuws genkertrappers

nieuws genkertrappers

ziekenboeg

nieuwsPosted by Freddy VAES 09 Dec, 2018 09:12:46
Onze vriend Rudy Merlin werd opgenomen in het ziekenhuis met een bacteriële infectie. "Ik probeer in het ZOL mijn tegenstander Bac Terie KO te slaan", meldt Rudy. Mogelijk mag hij dinsdag 11 december het ziekenhuis verlaten maar moet daarna elke dag naar het daghospitaal voor een baxter. Een serieuze tegenstander dus, die Bac Terie. We wensen Rudy alvast dat hij snel weer de 'oude' is. En dat hij in de lente weer klaar is om ons op de fiets KO te slaan.

24-25 November

rittenPosted by Rik Loeners 22 Nov, 2018 16:57:08
Voor zondag stel ik voor om naar Opitter te fietsen, vertrek om 10u aan KRC .
Wie een voorstel voor zaterdag heeft laat maar iets weten.

Operatie van Swa

nieuwsPosted by Freddy VAES 01 Nov, 2018 01:11:07
Woensdag 31 oktober werd onze fietsmakker François Colling aan zijn oog geopereerd. Hopelijk is alles goed verlopen en ziet hij snel weer helder zodat we weer met hem en hij met ons kan meefietsen.

Voorstellen voor ritten

rittenPosted by Freddy VAES 25 Oct, 2018 17:53:15
Het seizoen van de kalenderritten ligt achter de rug. Wie ideeën heeft om in het weekend te gaan fietsen, kan ze hier posten.
Misschien is het zinvol om een whatsapp groepje op te richten om zo met elkaar te delen wie waar en wat wil (zal) fietsen. Mochten jullie daarin geïnteresseerd zijn... laat maar iets weten.

spoedig herstel

nieuwsPosted by Freddy VAES 22 Oct, 2018 21:29:53
Onze fietsvriend Louis Gijbels is enkele dagen na de verkiezingen geopereerd aan de knie. Hij meldt me dat alles goed is verlopen. In naam van mezelf maar ongetwijfeld ook in naam van al onze clubleden, wens ik hem een spoedig herstel en dat hij snel weer de 'oude' mag worden.
Op de foto zie je zijn ritssluiting. smiley


privacy

nieuwsPosted by Freddy VAES 22 Oct, 2018 21:19:39
Fietsvrienden... sinds mei is er een aangepaste en verstrengde privacywetgeving van kracht. Ook onze club hoort zich daaraan te houden.
In samenwerking met wielerbond Vlaanderen heeft ons clubbestuur een tekst uitgewerkt die u eerdaags zal toegestuurd krijgen.
Deze privacyverkalring staat vanaf nu ook op onze site. Op de openingspagina, helemaal onderaan vind je een link naar de tekst.

Winterperiode

rittenPosted by Rik Loeners 27 Sep, 2018 08:07:56
Vanaf oktober zullen we door de week om 13u vertrekken voor onze fietstochten, het is wat fris om voormiddag al te fietsen.kalenders

nieuwsPosted by Freddy VAES 12 Sep, 2018 20:37:03
Vriendinnen en vrienden,

Maurice Panis vroeg me om volgend bericht van zijn dochter Inge hier te plaatsen. Vermits het voor een goed doel is, ben ik zo vrij geweest om daarop in te gaan (weliswaar zonder toelating van het bestuur maar ik weet zeker dat die daar geen bezwaar tegen hebben).

Net zoals vorig jaar steunen we het project ‘vzw toekomst voor Senegal’.

We hebben een kalender ontworpen op een liggend A3 formaat, met eigen foto’s en aangepaste teksten. De kalender kost 15€ en kan besteld worden via P_apillon@outlook.be of via 0486/835330. (Eventuele verzendkosten zijn voor de koper als de kalenders niet afgehaald kunnen worden).

Waarom dit project? De mensen die hier hun schouders onder gezet hebben doen dit al enkele jaren met hart en ziel, enkele keren per jaar gaan ze in Senegal zelf alles opvolgen.

Ondertussen hebben ze een school waar ongeveer 700 kinderen hun lager onderwijs kunnen volgen dankzij de steun van meters/peters, sponsors enz. Ze hebben een EHBO post uit de grond gestampt, een bakker en een stuk grond in eigen beheer om graan op te verbouwen. Het geld wordt dus zeer goed besteed.

Een gedeelte van de opbrengst van deze kalenders gaat dus naar dit project. Spreekt dit je aan, bestel dan zeker een kalender. Voor een eventuele factuur kan gezorgd worden.

Overwinning

nieuwsPosted by Freddy VAES 02 Sep, 2018 14:12:22
Ik (Freddy Vaes) wens Maurice Panis een welgemeende proficiat. Hij behaalde vandaag (zaterdag) tijdens de rit van 100km (Swentibold) een overwinning op zichzelf door een angst te overwinnen. Ik was getuige. Chapeau man.Next »