nieuws genkertrappers

nieuws genkertrappers

Ritten

rittenPosted by Rik Loeners 27 Aug, 2017 13:02:15
Zaterdag in Helchteren waren we weer met een mooie groep van onze club aanwezig,bij het vertrek aan de hormanbrug kon ik vaststellen dat de meeste blij waren met de goede opkomst
In het verleden haakten sommmige af omdat het tempo te hoog lag, maar zaterdag heeft iedereen zich aangepast aan de groep, ook al waren er bij die normaal een hoger tempo goed aankunnen .
Daarom stel ik voor in de toekomst gezamenlijk op het afgesproken uur naar de inrichtende club te fietsen, en na de inschrijving een groep die max 25km/h fietst en een die harder wil te vormen.
Zo weet iedereen op voorhand hoe hard er gefietst zal worden, en gerust is het tempo aan te kunnen en van de rit te kunnen genieten, zodat we regelmatig met een fijne groep kunnen fietsen


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by WillyB 30 Aug, 2017 14:25:41

Toch leuk hé zo'n beetje 'de knuppel in het hoenderhok gooien'. Dan kan je meteen zien wie de berichtjes en de info leest! :)
En neen Freddy, gij hebt NIET gezaagd. Van u zou ik het nochtans kunnen begrijpen want ge moet seffens weer terug naar school! ;)


Posted by Eddy 29 Aug, 2017 08:57:50

wie durft er zeggen dat er gezaagd wordt? niemand toch???
persoonlijk vind ik de juiste ingesteldheid voor een club,
normaal is het kinderen en vrouwen eerst, nu is het eerst de oudjes en dan de rest...
bedankt

Posted by Freddy VAES 28 Aug, 2017 22:39:09

Ik hoop dat ik niet bij die enkelingen was. Bij mijn weten heb ik toch niet gezaagd smileyAlé toch zaterdag niet.
Zondag misschien wel, maar toen was ik dan ook helemaal alleen. En dan stoort zagen niet echt.

Posted by Willy B 28 Aug, 2017 20:02:26

Schitterend voorstel Rik! Het was tof om nog eens met een grotere groep te rijden. Achteraf was er echter een beetje "gezaag" (door enkelingen) voor wie het niet snel genoeg ging. Op die manier kan ieder zijn gang gaan. Het moet ook voor iedereen aangenaam blijven.

Posted by Gilbert 28 Aug, 2017 14:41:12

Persoonlijk vind ik dat een goed voorstel groetjes