nieuws genkertrappers

nieuws genkertrappers

kalenders

nieuwsPosted by Freddy VAES 12 Sep, 2018 20:37:03
Vriendinnen en vrienden,

Maurice Panis vroeg me om volgend bericht van zijn dochter Inge hier te plaatsen. Vermits het voor een goed doel is, ben ik zo vrij geweest om daarop in te gaan (weliswaar zonder toelating van het bestuur maar ik weet zeker dat die daar geen bezwaar tegen hebben).

Net zoals vorig jaar steunen we het project ‘vzw toekomst voor Senegal’.

We hebben een kalender ontworpen op een liggend A3 formaat, met eigen foto’s en aangepaste teksten. De kalender kost 15€ en kan besteld worden via P_apillon@outlook.be of via 0486/835330. (Eventuele verzendkosten zijn voor de koper als de kalenders niet afgehaald kunnen worden).

Waarom dit project? De mensen die hier hun schouders onder gezet hebben doen dit al enkele jaren met hart en ziel, enkele keren per jaar gaan ze in Senegal zelf alles opvolgen.

Ondertussen hebben ze een school waar ongeveer 700 kinderen hun lager onderwijs kunnen volgen dankzij de steun van meters/peters, sponsors enz. Ze hebben een EHBO post uit de grond gestampt, een bakker en een stuk grond in eigen beheer om graan op te verbouwen. Het geld wordt dus zeer goed besteed.

Een gedeelte van de opbrengst van deze kalenders gaat dus naar dit project. Spreekt dit je aan, bestel dan zeker een kalender. Voor een eventuele factuur kan gezorgd worden.


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.